Naar aanleiding van het verzoek van de gemeente Arnhem hebben wij een inventarisatie op locatie uitgevoerd, inzake de mogelijkheden om de TL- verlichting in de sporthal van MFC De Malburcht om te zetten naar Led- verlichting. Hiervoor hebben we een duurzaam, energiezuinig en verlichtend lichtconcept gemaakt.

De bestaande verlichting, leverde redelijk veel klachten op t.g.v. voortdurend uitval en tevens relatief veel armaturen die niet mee schakelen , of na een korte periode van branden, spontaan uitgaan. Uit de inventarisatie is gebleken, dat de aanwezige armaturen, prima geschikt zijn om voorzien te worden van led- modules met een afscherming.

Hiermee bereiken we minimaal hetzelfde lichtniveau, maar belangrijker is dat de komende jaren de klant onbezorgd kan genieten van licht op het moment dat hij dit wenst en dat er een aanzienlijke kostenbesparing kan worden gerealiseerd. Vanzelfsprekend hebben we bij de projectie van de verlichting, rekening gehouden maar de geldende regels zoals deze er zijn bij de inrichting van sportzalen. In dit geval de NEN-EN 12193 klasse 2

Monteurs : Wim Elferink en Stephan Dekker