Overname Leerkes Elektro en Leerkes Lichtconcepten

Geachte relatie,

Per 1 januari 2018 krijgt Leerkes Elektro en Leerkes Lichtconcepten een nieuwe eigenaar. Franc Koelman neemt het stokje van mij over. Ik had geen opvolging, maar wilde wel graag dat het bedrijf zelfstandig door zou gaan en niet op zou gaan in een groter concern. Ik ken Franc Koelman al lang en hij is in mijn ogen de juiste man. Hij is in de bouwwereld bekend van zijn functies als financieel directeur en regiomanager bij respectievelijk Van Buren Bouwmaterialen en BMN Regio Oost Nederland. Zijn netwerk en kennis passen dus perfect bij ons bedrijf.

Ongewijzigde koers
Natuurlijk zal Franc Koelman sommige zaken anders aanpakken, veranderen of desgewenst verbeteren. Iedereen werkt op z’n eigen manier, maar in de basis blijft de koers van Leerkes gelijk. Het eigen en onderscheidend professionele profiel dat u van ons kent, zal niet veranderen. We blijven met u meedenken in duurzame energie, elektra-installatie en lichtconcepten in een toekomstige zeer veranderende markt.

Innovatieve lichtconcepten
Gelukkig trek ik nog niet definitief de deur achter me dicht. Ik blijf de komende tijd beschikbaar voor de innovatieve lichtconcepten waar we om bekend staan. Als ondernemer staat het alleen stil in m’n hoofd als ik slaap. Ik ben er altijd mee bezig. En dat kan ik niet zomaar loslaten. Dat ik betrokken kan blijven bij het bedrijf waar ik jaren m’n ziel en zaligheid in hebt gelegd, vind ik een pré. Dat speelde ook zeker een rol in mijn keuze voor Franc Koelman. Ik wil natuurlijk gewoon dat het succesvol blijft.

‘Simpele’ visie
Ik heb het bedrijf in 1985 opgericht. Met een stukje eigenzinnigheid en een duidelijke visie groeide het bedrijf in Haarle uit tot één van de grote spelers in de installatiewereld. Ons motto ‘kijken wat een ander doet en vooral niet hetzelfde doen’ zorgt al die jaren al voor een onderscheidend karakter. Met 35 medewerkers worden door het hele land projecten gerealiseerd. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in de dienstverlening, die zich verder laat omschrijven door de drie-eenheid: produceren, installeren en garanderen. ‘En dat blijft zo’, lachen de voormalige en toekomstige eigenaar.

Tot ziens dus en led’s go!

Hartelijke groet,

Willy Leerkes

leerkes overname