Over ons

‘Simpele’ visie

Moed, eigenzinnigheid en een duidelijke visie. Deze karaktereigenschappen kenmerken Willy Leerkes die in 1985 Elektro Technisch Installatiebedrijf Leerkes in Haarle oprichtte. Dankzij zijn ‘simpele’ visie en creatief ondernemerschap is het bedrijf dat hij ooit alleen startte, uitgegroeid tot één van de grote spelers in de installatiewereld.

Klantgericht

Zijn motto ‘kijken wat een ander doet en vooral niet hetzelfde doen’ maakt Leerkes al meer dan 25 jaar een toonaangevend, allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Daarbij stellen wij de klant centraal en volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet. Onze 35 medewerkers die door het hele land werken, staan voor maatwerk en topkwaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in de dienstverlening van Leerkes. Al onze werkprocessen zijn beschreven volgens de gestelde kwaliteitseisen. Deze kwaliteit komt terug in de werkwijze van onze klantvriendelijke en proactieve medewerkers, maar ook in de onderstaande certificaten waarover ons installatiebedrijf beschikt:

  • BRL-6000-certificaat
  • VCA-certificaat
  • NCP-erkend BMI-installatiebedrijf en BMI-onderhoudsbedrijf
  • Erkend leerbedrijf

Vacatures

Bekijk nu onze vacaturepagina voor meer informatie