Lichtconcepten

Licht is essentieel voor een prettige werk- en leefomgeving. Verlichting bepaalt in grote mate de productiviteit van uw medewerkers, maar is ook bepalend voor de sfeer in uw gebouw of woning. Leerkes helpt u bij de juiste verlichting voor uw pand, passend bij de bedrijfscultuur en uw wensen.

Duurzaam met LED

Leerkes gelooft in duurzaamheid. De snelle, technologische ontwikkelingen maakt het mogelijk dat wij tegenwoordig volledig met LED verlichting werken. We hebben zelf ons eigen armatuur ontworpen dat al bij veel opdrachtgevers succesvol is gebleken. Wilt u meer daglicht in uw panden, accentverlichting aanbrengen of meer sfeer creƫren? U heeft bij Leerkes keuze uit vele armaturen en lichtsterktes.

Lichtontwerp

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een lichtplan met een lichtberekening van de bestaande en toekomstige situatie. Uit ervaring weten we dat we ruim 50 procent kunnen besparen op uw verlichting. Als uw pand ouder is dan 30 jaar kan dit oplopen tot een besparing van 70 procent. LED verlichting is namelijk niet alleen een energiebesparing, maar ook zeer duurzaam in onderhoud.

BREEAM-Methode

Leerkes biedt u een complete elektrische installatie inclusief energielevering. Wij werken hierbij volgens de BREEAM-methode. Deze methode is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen, met als doel gebouwen te analyseren en verbeteren. Leerkes biedt hierbij diverse financieringsmogelijkheden via leaseconcepten. Meer weten over ons lichtconcepten? Neem contact met ons op.

Projecten

We hebben de volgende projecten opgeleverd: