Het is sterk aan te raden om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw installaties. Het verhoogt uw rendement, de bedrijfszekerheid en zorgt uiteindelijk voor een langere levensduur van de installaties.

Leerkes heeft een speciale groep medewerkers in dienst voor onderhoud en service. Zij verzorgen het onderhoud aan uw installaties of staan voor uw klaar tijdens een storing.

Preventief onderhoud

Leerkes gaat verder dan alleen het verzorgen van uw installaties. Wij geven u advies over de verwachten servicekosten, energiemanagement en mogelijke andere kosten op basis van ervaringscijfers. Samen met u stellen we een onderhoudsplan op.

Veel technische problemen laten zich namelijk zien tijdens periodiek onderhoud, waardoor tijdig een reparatie uitgevoerd kan worden en grote problemen worden voorkomen. Voor het onderhoud biedt Leerkes onderhoudscontracten op maat, waarmee u verzekerd bent van een uitstekende service.

Storingen

Met een onderhoudscontract kunt u altijd rekenen op onze hulp bij storingen en noodgevallen. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor het verhelpen van mogelijke storingen. Leerkes lost de problemen in uw installatie snel en efficient, zodat u hier nauwelijks last van ervaart. Een storing waarbij wij u kunnen helpen? Meld uw storing via 0548-595625. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.