Het automatisch in- en uitschakelen van verwarming, verlichting en elektrische apparaten of systemen voor alarmering vergroten de zelfstandigheid van cliënten in de zorgsector. Deze hoogtechnologische aanpassingen zijn voorbeelden van domotica. Installatiebedrijf Leerkes is specialist op het gebied van domotica en zorgt graag voor een prettige leefomgeving voor uw clienten en medewerkers.

Zorginstellingen

Domotica zorgt binnen zorginstellingen niet alleen voor meer eigen regie bij de cliënt, maar vermindert ook de werkdruk van uw medewerkers en maakt het werk fysiek minder zwaar. Onze succesvolle domoticaprojecten in de zorgsector tonen aan dat domotica niet weg te denken is in de toekomst van de zorg. Comfort en veiligheid in de woningen worden verhoogd door bijvoorbeeld zorgalarmering, bewegingssensoren of aansluitingen voor communicatie.

Wonen

Niet alleen voor cliënten in zorginstellingen biedt domotica oplossingen. Installatiebedrijf Leerkes streeft naar een integratie van veel systemen, zodat u zowel nu als in de toekomst zelfstandig kan blijven wonen in uw woning. U kunt hierbij denken aan systemen voor verlichting, elektrisch bedienbare zonnewering en een intercom. U behoudt uw gevoel van veiligheid, zonder dat er sprake is van controle.