Brand zorgt jaarlijks voor veel schade en leed. Leerkes is specialist op het gebied van brandmeld en helpt u graag met de beveiliging van uw school, kantoor, zorginstelling of woning. Als NCP gecertificeerd bedrijf zorgen wij voor het advies, aanleg en onderhoud van brandmeldinstallaties.

Veilige omgeving

U wilt zich veilig voelen in uw werk- of leefomgeving. Een brand in een gebouw waar veel mensen zijn, kan veel slachtoffers veroorzaken als ze te laat worden gealarmeerd of het gebouw niet tijdig kunnen verlaten. Leerkes helpt u uw veiligheid te verhogen door deze te organiseren. Zo adviseren wij in vluchtroutes, wijzen wij u op blokkades en sturen uw branddeuren.

 

 

Brandveiligheid

We verhogen de brandveiligheid van u pand daarnaast door goedwerkende branddetectie en alarmapparatuur, kleine blusapparaten of sprinklers te installeren. De producten zijn altijd voorzien van geldige certificaten. Leerkes kan u ook adviseren in de wijzigende regelgeving op het gebied van brandveiligheid, zodat u altijd voldoet aan de actuele eisen.